Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S-Pulse smz (1416851) - Zoniel C.F (490975) » 675962489: T66/J6/VII

Liga 675962489 Información oficial sobre el partido 675962489 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.146 (38182)

Deportivo Adonis Alineación oficial del equipo 'Deportivo Adonis' en el partido 1 - 2 Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido
Adrián Lacasa (11') 1 - 0
1 - 1 Mats Lundhblom (17')
1 - 2 Piper Mera (23')
Deportivo Adonis Alineación oficial del equipo 'Deportivo Adonis' en el partido 1 - 2 Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deportivo Adonis Alineación oficial del equipo 'Deportivo Adonis' en el partido 3 - 2 Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido
Tiene mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,9 % 19,2 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Adonis

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Deportivo, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Adrián Lacasa per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Arnau Mayench va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Gonzalo Pérez de Colosía de Deportivo va intentar batre la porteria rival al minut 47 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deportivo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Germán va sortir per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 64 minuts, en Arnau Mayench no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 214 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Deportivo tenia un penal al seu favor al minut 89, però el porter va aturar el xut de Gonzalo Pérez de Colosía amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Rodrigo Alio, t'estimo!!!''

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Lacasa de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Godofredo Feliu.

Coruño S.D

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Coruño van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 17, quan Mats Lundhblom va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): En Fedor Müller va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Piper Mera la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Vadillo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 16, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Raúl Manzanera va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dennis Holmlund, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): Raúl Manzanera va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Marc Casanovas que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Stefano Mangione de Coruño va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dennis Holmlund, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dennis Holmlund va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.