Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pollo pollo (1368440) - susvaisakagar fc (1436937) » 675962487: T66/J6/VII

Liga 675962487 Información oficial sobre el partido 675962487 en Hattrick

12.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VII.146 (38182)

Kone Club Alineación oficial del equipo 'Kone Club' en el partido 1 - 4 ACTIMELIZATE Alineación oficial del equipo 'ACTIMELIZATE' en el partido
0 - 1 César Sancho (14')
0 - 2 Mauro Isurieta (26')
Ekaitz Bagalde (30') 1 - 2
1 - 3 Jaime Oriol Durán (75')
1 - 4 Francisco Javier Velázquez Ibero (84')
Kone Club Alineación oficial del equipo 'Kone Club' en el partido 1 - 4 ACTIMELIZATE Alineación oficial del equipo 'ACTIMELIZATE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kone Club Alineación oficial del equipo 'Kone Club' en el partido 2 - 3 ACTIMELIZATE Alineación oficial del equipo 'ACTIMELIZATE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 11,8 % 64,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kone Club

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ekaitz Bagalde va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 30, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Kone, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 34 minuts, en Julio Marimbaldo Díaz no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Zaqueo Señor va estar a punt d'empatar per a Kone quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Yassir El-Badaoui va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Domingo Ternero de Kone va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 66, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Jorge Caldas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

ACTIMELIZATE

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ACTIMELIZATE va ser finalitzada des de l'esquerra per César Sancho al minut 14. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al 26 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ACTIMELIZATE augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mauro Isurieta es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): El porter de ACTIMELIZATE va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jaime Oriol Durán va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francisco Javier Velázquez Ibero, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 35, el ACTIMELIZATE estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Mauro Isurieta va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Aitzol Altzusta va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Venanci Marroig va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Mauro Isurieta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joan Martí Palau després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Venanci Marroig va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Ricardo Mira Blasco de ACTIMELIZATE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.