Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ninjas del Oeste (802210) - FC Agando (1601889) » 675961213: T66/J9/VII

Liga 675961213 Información oficial sobre el partido 675961213 en Hattrick

03.07.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VII.123 (38159)

Peña Grande F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Grande F.C.' en el partido 2 - 1 victorinnii FCF Alineación oficial del equipo 'victorinnii FCF' en el partido
Ismael Alonso de Santocildes (18') 1 - 0
1 - 1 Óscar Insurandiaga (31')
José María Real (85') 2 - 1
Peña Grande F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Grande F.C.' en el partido 2 - 1 victorinnii FCF Alineación oficial del equipo 'victorinnii FCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peña Grande F.C. Alineación oficial del equipo 'Peña Grande F.C.' en el partido 2 - 0 victorinnii FCF Alineación oficial del equipo 'victorinnii FCF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Grande F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Ismael Alonso de Santocildes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Grande va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en José María Real, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Grande per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Ismael Alonso de Santocildes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

victorinnii FCF

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el victorinnii va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Óscar Insurandiaga, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): victorinnii va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David González va desviar el xut final de Javier Melchor després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de victorinnii va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sorin Pop, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Javier Melchor va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David González, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Óscar Insurandiaga quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.