Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aguas FC (1435991) - Los irreductibles (1580502) » 675960620: T66/J1/VII

Liga 675960620 Información oficial sobre el partido 675960620 en Hattrick

08.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VII.113 (38149)

Aborígenes Madrileños FC Alineación oficial del equipo 'Aborígenes Madrileños FC' en el partido 2 - 5 Los irreductibles Alineación oficial del equipo 'Los irreductibles' en el partido
Frazer Quigley (18') 1 - 0
1 - 1 Fred van der Reis (21')
1 - 2 Ümit Tosun (25')
1 - 3 Amilcare Boniperti (26')
1 - 4 Amilcare Boniperti (49')
Miklós Orsós (69') 2 - 4
2 - 5 Tancredi Ducco (77')
Aborígenes Madrileños FC Alineación oficial del equipo 'Aborígenes Madrileños FC' en el partido 2 - 5 Los irreductibles Alineación oficial del equipo 'Los irreductibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aborígenes Madrileños FC Alineación oficial del equipo 'Aborígenes Madrileños FC' en el partido 0 - 4 Los irreductibles Alineación oficial del equipo 'Los irreductibles' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aborígenes Madrileños FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 18 en Stephen Ottoade va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Frazer Quigley podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Miklós Orsós, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a Aborígenes.

Los irreductibles

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Fred van der Reis va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ümit Tosun quedar desmarcat i marcar per a irreductibles al minut 25. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Passaven 26 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Amilcare Boniperti va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Amilcare Boniperti va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Tancredi Ducco de irreductibles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): irreductibles va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dezider Mazúr va desviar el xut final de Ángel Tulio Barceló després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del irreductibles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fred van der Reis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Michelangelo Pariota va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Matouš Požár. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): irreductibles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Salva Murillo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.