Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.GRAMA (437340) - IguanasFC (1455639) » 675957899: T66/J7/VII

Liga 675957899 Información oficial sobre el partido 675957899 en Hattrick

19.06.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VII.64 (38100)

Vilanova Center Alineación oficial del equipo 'Vilanova Center' en el partido 5 - 0 EBRO CDE Alineación oficial del equipo 'EBRO CDE' en el partido
Clemente Garcia (5') 1 - 0
Pedro Chiminosky (22') 2 - 0
Clemente Garcia (32') 3 - 0
Constantin Kneller (63') 4 - 0
Pedro Chiminosky (75') 5 - 0
Vilanova Center Alineación oficial del equipo 'Vilanova Center' en el partido 5 - 0 EBRO CDE Alineación oficial del equipo 'EBRO CDE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Vilanova Center Alineación oficial del equipo 'Vilanova Center' en el partido 6 - 1 EBRO CDE Alineación oficial del equipo 'EBRO CDE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilanova Center

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 5 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Clemente Garcia llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pedro Chiminosky, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Vilanova.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Clemente Garcia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del EBRO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Constantin Kneller la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vilanova es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 63.
  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Vilanova Pedro Chiminosky va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. 彭 (Peng) 发祺 (Faqi) va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vilanova va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Didier Rideau va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Clemente Garcia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ot Benages.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ahmad Murat Dajani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, Ahmad Murat Dajani de Vilanova va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

EBRO CDE

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): EBRO van sortir al contraatac al minut 74, però Ignacio Valdueza va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de EBRO la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Darío da Fontaneira de EBRO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Darío da Fontaneira va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.