Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monkeys88 (1414842) - Grovee Street (1431715) » 675956975: T66/J14/VII

Liga 675956975 Información oficial sobre el partido 675956975 en Hattrick

07.08.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 14 / VII.47 (38083)

KIORA TEAM Alineación oficial del equipo 'KIORA TEAM' en el partido 1 - 3 Halcones sobre el Calderon Alineación oficial del equipo 'Halcones sobre el Calderon' en el partido
Oriol Iragorria (31') 1 - 0
1 - 1 Enrique Ibáñez (64')
1 - 2 José Luis Isurieta (82')
1 - 3 José Busto (89')
KIORA TEAM Alineación oficial del equipo 'KIORA TEAM' en el partido 1 - 3 Halcones sobre el Calderon Alineación oficial del equipo 'Halcones sobre el Calderon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KIORA TEAM Alineación oficial del equipo 'KIORA TEAM' en el partido 1 - 1 Halcones sobre el Calderon Alineación oficial del equipo 'Halcones sobre el Calderon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,6 % 36,8 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KIORA TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de Oriol Iragorria, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Oriol Iragorria va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): KIORA va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador José Alfredo Plaza Sánchez va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pepe Luis Pavón va ridiculitzar a en Iván Rebolledo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Halcones sobre el Calderon

Goles Goles

  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Enrique Ibáñez de Halcones va marcar de penal l'empat al minut 64.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José Luis Isurieta quedar desmarcat i marcar per a Halcones al minut 82. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per José Luis Isurieta va descol·locar totalment la defensa contrària i José Busto no va perdonar i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Enrique Ibáñez que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Halcones van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eduard Mollfulleda va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en José Luis Isurieta quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.