Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Muros F.C. (440076) - patetic club (307632) » 675956933: T66/J3/VII

Liga 675956933 Información oficial sobre el partido 675956933 en Hattrick

22.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VII.47 (38083)

Isturgi CD Alineación oficial del equipo 'Isturgi CD' en el partido 0 - 4 patetic club Alineación oficial del equipo 'patetic club' en el partido
0 - 1 Arià Cabanilles (22')
0 - 2 Paco Toledano (24')
0 - 3 Alberto La Plaza Blas (87')
0 - 4 Víctor Irárraga (90')
Isturgi CD Alineación oficial del equipo 'Isturgi CD' en el partido 0 - 4 patetic club Alineación oficial del equipo 'patetic club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Isturgi CD Alineación oficial del equipo 'Isturgi CD' en el partido 1 - 1 patetic club Alineación oficial del equipo 'patetic club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isturgi CD

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Rafael Serrano que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 84 en Juan Ignacio Calvet ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Rafael Serrano el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

patetic club

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Arià Cabanilles que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Paco Toledano va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de patetic va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Alberto La Plaza Blas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.
  • 139 Minuto 90 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de patetic Víctor Irárraga va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Marcos Sebastián Borda va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): patetic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan Esteban Santana va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de patetic, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Valente Chedas va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valente Chedas de patetic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.