Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tu antes molabas CF (492800) - TitiCarlos10 (1457695) » 675954909: T66/J1/VII

Liga 675954909 Información oficial sobre el partido 675954909 en Hattrick

08.05.2021 15:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VII.11 (38047)

Balaguer FC Alineación oficial del equipo 'Balaguer FC' en el partido 4 - 0 Fred Blues Alineación oficial del equipo 'Fred Blues' en el partido
Jonas Edholt (7') 1 - 0
Julián Blanco (20') 2 - 0
Sergiu-Florin Costea (33') 3 - 0
Francisco de Jesus (36') 4 - 0
Balaguer FC Alineación oficial del equipo 'Balaguer FC' en el partido 4 - 0 Fred Blues Alineación oficial del equipo 'Fred Blues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Balaguer FC Alineación oficial del equipo 'Balaguer FC' en el partido 1 - 1 Fred Blues Alineación oficial del equipo 'Fred Blues' en el partido
Tiene bastante suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balaguer FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jonas Edholt, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Balaguer va augmentar la diferència quan Julián Blanco no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Sergiu-Florin Costea de Balaguer va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Julián Blanco va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Balaguer, Francisco de Jesus, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Atanas Marinski marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Sergiu-Florin Costea que va xutar a fora per molt poc.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Kajus Rensefeld gairebé va marcar per a Balaguer des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Al minut 56 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Rino Jannece, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Balaguer, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Sergiu-Florin Costea va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Balaguer sortien al contraatac. La falta llançada per Rino Jannece va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco de Jesus de Balaguer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Fred Blues

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Felipe Rodríguez no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Riccardo Vestri de Blues la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Klaus Dieter Hafenscher es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.