Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DevilBats (1580254) - High Mountain Kickers (1461235) » 675952473: T66/J8/VI

Liga 675952473 Información oficial sobre el partido 675952473 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.991 (15309)

The Joshua FC Alineación oficial del equipo 'The Joshua FC' en el partido 3 - 1 High Mountain Kickers Alineación oficial del equipo 'High Mountain Kickers' en el partido
0 - 1 Jury Lekovich (4')
Isart Capalleras (18') 1 - 1
Enrique Candal (27') 2 - 1
Gerard Balcells (63') 3 - 1
The Joshua FC Alineación oficial del equipo 'The Joshua FC' en el partido 3 - 1 High Mountain Kickers Alineación oficial del equipo 'High Mountain Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Joshua FC Alineación oficial del equipo 'The Joshua FC' en el partido 3 - 1 High Mountain Kickers Alineación oficial del equipo 'High Mountain Kickers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Joshua FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 del partit, el jugador Isart Capalleras de Joshua va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 27 gràcies a la jugada de Enrique Candal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del HM Kickers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gerard Balcells la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Joshua es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gerard Balcells per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Manuel Montenegro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Kostobaro Añoa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Antonio Ardiz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de José Manuel Montenegro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Manuel Montenegro al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Ardiz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Ardiz de Joshua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

High Mountain Kickers

Goles Goles

  • 190 Minuto 4 (Gol de falta): En Jury Lekovich conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-1

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del HM Kickers que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ditlev Falling, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Björn Leijon ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Humberto Del Transit Calvo quasi aconsegueix empatar per HM Kickers al minut 61, però Sergio Reyes va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Luciano Freihofer de HM Kickers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.