Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Lleida (1436544) - Heroes Zaragoza (117823) » 675951860: T66/J9/VI

Liga 675951860 Información oficial sobre el partido 675951860 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.980 (15298)

Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido 1 - 0 Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido
Trayvon Sensenig (81') 1 - 0
Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido 1 - 0 Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido 5 - 0 Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido
Es un cenizo 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Lleida

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Racing va ser Trayvon Sensenig.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Toygar Aykul va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Diego Alvarado va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Racing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Umberto Parolini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Trayvon Sensenig del Racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Stefan Gmeiner va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Hein-Dirk Holemar es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Pedro Daniel Glória arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 234 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Hein-Dirk Holemar va sortir molt desviat al minut 84.

Heroes Zaragoza

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Heroes, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Bartelmi de Oro va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 215 Minuto 66 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Chuse Lois Martínez de Rodrigo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.