Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Devotos de Camilo Sexto (776902) - Spanish Red Devils (1417522) » 675949432: T66/J4/VI

Liga 675949432 Información oficial sobre el partido 675949432 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.937 (15255)

Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido 3 - 4 Spanish Red Devils Alineación oficial del equipo 'Spanish Red Devils' en el partido
0 - 1 Bogdan Dânşorean (15')
Víctor Tenarre (32') 1 - 1
Emiliano Francisco Esquivel (42') 2 - 1
2 - 2 Neal Durant-Rubin (43')
2 - 3 Franciszek Podgórski (63')
Angelo Cavina (81') 3 - 3
3 - 4 Torsten Negele (85')
Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido 3 - 4 Spanish Red Devils Alineación oficial del equipo 'Spanish Red Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido 3 - 0 Spanish Red Devils Alineación oficial del equipo 'Spanish Red Devils' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Devotos de Camilo Sexto

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Tenarre, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 42 gràcies a la jugada de Emiliano Francisco Esquivel, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Angelo Cavina de Devotos empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Víctor Tenarre va estar a punt de marcar al minut 17 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Devotos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Angelo Cavina va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Víctor Tenarre va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Takis Sakelaris de Devotos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius-Andrei Ordace.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Takis Sakelaris es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Spanish Red Devils

Goles Goles

  • 137 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 15 en Franciszek Podgórski va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Bogdan Dânşorean podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Torsten Negele va acabar en una passada genial cap al jugador de SRD Neal Durant-Rubin, que va marcar el 2 - 2.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Franciszek Podgórski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 170 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Torsten Negele posar per davant al seu equip amb un 3 - 4.