Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pingus F.C. (1460842) - Ovetense FC (1370262) » 675949358: T66/J13/VI

Liga 675949358 Información oficial sobre el partido 675949358 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VI.935 (15253)

Pingus F.C. Alineación oficial del equipo 'Pingus F.C.' en el partido 2 - 1 Ovetense FC Alineación oficial del equipo 'Ovetense FC' en el partido
Guarino Tampieri (16') 1 - 0
1 - 1 Remigio Nahuelanca (27')
Pietro Bombini (77') 2 - 1
Pingus F.C. Alineación oficial del equipo 'Pingus F.C.' en el partido 2 - 1 Ovetense FC Alineación oficial del equipo 'Ovetense FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pingus F.C. Alineación oficial del equipo 'Pingus F.C.' en el partido 2 - 0 Ovetense FC Alineación oficial del equipo 'Ovetense FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pingus F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Yusuf Perinisa va treure un córner llarg cap al segon pal que en Guarino Tampieri, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Corria el minut 77 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pietro Bombini, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Pingus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hein Middelkoop, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El Pingus ho intentava per la dreta per mitjà de Joonas Slunga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Xuventino da Reza al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joonas Slunga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Pingus va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Roudolphe Etame va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Pietro Bombini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Hansruedi Bartelt arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hein Middelkoop va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ovetense FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Ovetense va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 27, quan Remigio Nahuelanca, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ovetense que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Remigio Nahuelanca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Ovetense van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 22, però el xut de Oriol Farell des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ovetense va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Remigio Nahuelanca va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Oriol Farell de Ovetense, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 53, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcos Echaburu estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Arsenio Ovando, als 72 minuts, va fallar per ben poc.