Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Kpe (1337081) - Club Atlético de Prosperidad (1586944) » 675948617: T66/J10/VI

Liga 675948617 Información oficial sobre el partido 675948617 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.922 (15240)

CTT Portell Alineación oficial del equipo 'CTT Portell' en el partido 3 - 0 Club Atlético de Prosperidad Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Prosperidad' en el partido
Xacobe Negro (80') 1 - 0
Dawid Antolak (85') 2 - 0
Mario Gimenez Adaní (90') 3 - 0
CTT Portell Alineación oficial del equipo 'CTT Portell' en el partido 3 - 0 Club Atlético de Prosperidad Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Prosperidad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CTT Portell Alineación oficial del equipo 'CTT Portell' en el partido 3 - 0 Club Atlético de Prosperidad Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Prosperidad' en el partido
Tiene un resultado normal 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CTT Portell

Goles Goles

  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 80 gràcies a la jugada de Xacobe Negro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dawid Antolak va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Portell va aconseguir el 3 - 0 quan Mario Gimenez Adaní va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Otger Monera va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Portell va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jonàs Balañà ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Vasil Genkov del Portell ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Portell va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jonàs Balañà en un 1 contra 1 amb el porter Manolo Elosu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roland Csokonay va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Manolo Elosu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Alessandro Colonnelli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Portell se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Jesús Villafaña gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tencho Andonov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xacobe Negro de Portell la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Club Atlético de Prosperidad

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Jordi Santacatalina va servir per deixar enrere el gegant Dawid Antolak al minut 16, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Faustino Sáenz Ruiz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lucio Montero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jordi Santacatalina estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Gallardo.