Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rey mistery (775704) - Deportiva Piloñesa (118007) » 675948387: T66/J9/VI

Liga 675948387 Información oficial sobre el partido 675948387 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.918 (15236)

rey mistery Alineación oficial del equipo 'rey mistery' en el partido 3 - 0 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
Tsiartas Monfardini (50') 1 - 0
Tsiartas Monfardini (65') 2 - 0
Tsiartas Monfardini (79') 3 - 0
rey mistery Alineación oficial del equipo 'rey mistery' en el partido 3 - 0 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rey mistery Alineación oficial del equipo 'rey mistery' en el partido 2 - 0 Deportiva Piloñesa Alineación oficial del equipo 'Deportiva Piloñesa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rey mistery

Goles Goles

  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): mistery va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 50 Tsiartas Monfardini va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tsiartas Monfardini va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 79 i semblava que mistery desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Tsiartas Monfardini va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): mistery va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Genadiy Opanas en un 1 contra 1 amb el porter Malte Therkildsen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): mistery per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Tsiartas Monfardini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a mistery per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Torben Schreiweis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Pepe Lanzol arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Deportiva Piloñesa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LaPilo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Julio Adorno va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Julio Adorno va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LaPilo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): LaPilo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Felipe Ordóñez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ismo Nieminen de LaPilo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomás Pérez Garzón de LaPilo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.