Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Conglios Asoc. FK (771998) - CF Vara de Rey (995273) » 675947783: T66/J12/VI

Liga 675947783 Información oficial sobre el partido 675947783 en Hattrick

24.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 12 / VI.907 (15225)

Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido 3 - 2 CF Vara de Rey Alineación oficial del equipo 'CF Vara de Rey' en el partido
0 - 1 Francisco Mir (10')
0 - 2 Fedor van Noorden (20')
Alejandro Santamarta (43') 1 - 2
Miguel Mariano (54') 2 - 2
Antonio Lapetra Churruca (75') 3 - 2
Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido 3 - 2 CF Vara de Rey Alineación oficial del equipo 'CF Vara de Rey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido 4 - 1 CF Vara de Rey Alineación oficial del equipo 'CF Vara de Rey' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conglios Asoc. FK

Goles Goles

  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Als 43 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Conglios va acabar amb la pilota als peus de Alejandro Santamarta que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 136 Minuto 54 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Paul Ó Sé s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Miguel Mariano, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 2.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Conglios prenia la batuta de l'encontre al minut 75, quan en Antonio Lapetra Churruca va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Rohan Witter no s'ho podia creure.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Lapetra Churruca va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Iván Garategui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Aja Fernández de Conglios es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Aja Fernández de Conglios va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Miguel Merino de Conglios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CF Vara de Rey

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Cabezones es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Francisco Mir es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Fedor van Noorden de Cabezones va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 20. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Cabezones van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Nout Molthof va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Paul Ó Sé va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Josep Oriol Casaponsa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Rivas Rocafull de Cabezones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.