Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masclet CF (1585665) - Gazaka Team (121723) » 675946622: T66/J1/VI

Liga 675946622 Información oficial sobre el partido 675946622 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.887 (15205)

Masclet CF Alineación oficial del equipo 'Masclet CF' en el partido 1 - 3 Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido
0 - 1 Mátyás Polacsik (2')
Cazimir Comăniciu (30') 1 - 1
1 - 2 Alexis Lázaro (43')
1 - 3 Kay Hellendoorn (70')
Masclet CF Alineación oficial del equipo 'Masclet CF' en el partido 1 - 3 Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Masclet CF Alineación oficial del equipo 'Masclet CF' en el partido 1 - 1 Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,8 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Masclet CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 30. Cazimir Comăniciu, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Etienne Coutu de Masclet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gazaka Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mátyás Polacsik sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 2 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Masclet. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alexis Lázaro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gazaka es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 43.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El Gazaka era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kay Hellendoorn va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Santiago Díaz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Douglas Cedeño de Gazaka va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Menandro Caxigao que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Gazaka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Janic Schuermans va desviar el xut final de Douglas Cedeño després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Menandro Caxigao es va quedar sol davant del porter, al minut 79. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Mátyás Polacsik quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Janic Schuermans, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Díaz.