Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EQUIPO HATTRICKK (123192) - C.D. Esparragosa de Lares (1370362) » 675945705: T66/J10/VI

Liga 675945705 Información oficial sobre el partido 675945705 en Hattrick

10.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 10 / VI.870 (15188)

Castillo de Calatrava Aldea del Rey Alineación oficial del equipo 'Castillo de Calatrava Aldea del Rey' en el partido 1 - 6 UdCanarion Alineación oficial del equipo 'UdCanarion' en el partido
0 - 1 Marian Bzdęga (8')
0 - 2 Grant Chalmers (25')
0 - 3 Peter Zbyňovský (36')
0 - 4 Gian Luca Carriero (56')
Clemente Rocha (70') 1 - 4
1 - 5 Gian Luca Carriero (71')
1 - 6 Ben Sokota (77')
Castillo de Calatrava Aldea del Rey Alineación oficial del equipo 'Castillo de Calatrava Aldea del Rey' en el partido 1 - 6 UdCanarion Alineación oficial del equipo 'UdCanarion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castillo de Calatrava Aldea del Rey Alineación oficial del equipo 'Castillo de Calatrava Aldea del Rey' en el partido 0 - 2 UdCanarion Alineación oficial del equipo 'UdCanarion' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castillo de Calatrava Aldea del Rey

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Ahmad Floune entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Calatrava, un peu providencial d'en Clemente Rocha va situar el 1-4 al panell digital.

UdCanarion

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del UdCanarion van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marian Bzdęga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Grant Chalmers, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Peter Zbyňovský de UdCanarion l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, el UdCanarion va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gian Luca Carriero, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Gian Luca Carriero de UdCanarion va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Passaven 77 minuts quan en Ben Sokota va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Boško Tutorić, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Boško Tutorić va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Boško Tutorić. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Teodosiy Glupiy gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Ben Sokota de UdCanarion va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marian Bzdęga al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de UdCanarion a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jouni Nyström va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.