Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Si sa tirao! (313557) - Performadores (795944) » 675945019: T66/J7/VI

Liga 675945019 Información oficial sobre el partido 675945019 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.858 (15176)

Vega Real F.C Alineación oficial del equipo 'Vega Real F.C' en el partido 1 - 2 Amstelotes 00 Alineación oficial del equipo 'Amstelotes 00' en el partido
0 - 1 Zoltán Róbert (48')
Fabius Delberghe (64') 1 - 1
1 - 2 Marcus Crow (69')
Vega Real F.C Alineación oficial del equipo 'Vega Real F.C' en el partido 1 - 2 Amstelotes 00 Alineación oficial del equipo 'Amstelotes 00' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vega Real F.C Alineación oficial del equipo 'Vega Real F.C' en el partido 3 - 0 Amstelotes 00 Alineación oficial del equipo 'Amstelotes 00' en el partido
Tiene mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vega Real F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors del Vega amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 64, deixant Fabius Delberghe en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Vega per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Albert Joachim Theiss va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yordan Gergov va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marcel Štreit! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Fabius Delberghe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vega se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en Eligio Bourdier va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vega.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sven Bestvater va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant 楊 (Yeung) 泉泰 (Quantai) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Fabius Delberghe va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Albert Joachim Theiss de Vega va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Amstelotes 00

Goles Goles

  • 139 Minuto 48 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Zoltán Róbert va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Sebastiano Runfolo.
  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Avel·lí Bos va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Marcus Crow, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Cesare Savino va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amstelotes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Zoltán Róbert va quedar-se sol davant el porter Gasper Hodaj, però aquest va poder aturar el xut.