Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erytheia FC (438033) - Roronoa Zoro F.C. (1597311) » 675943771: T66/J3/VI

Liga 675943771 Información oficial sobre el partido 675943771 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.836 (15154)

Erytheia FC Alineación oficial del equipo 'Erytheia FC' en el partido 1 - 2 Roronoa Zoro F.C. Alineación oficial del equipo 'Roronoa Zoro F.C.' en el partido
Yoann Sergent (20') 1 - 0
1 - 1 Panas Ovad (76')
1 - 2 Sergio Santisteban (82')
Erytheia FC Alineación oficial del equipo 'Erytheia FC' en el partido 1 - 2 Roronoa Zoro F.C. Alineación oficial del equipo 'Roronoa Zoro F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Erytheia FC Alineación oficial del equipo 'Erytheia FC' en el partido 8 - 1 Roronoa Zoro F.C. Alineación oficial del equipo 'Roronoa Zoro F.C.' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 7.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erytheia FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 20 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Yoann Sergent llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anthony Reslinger va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Giulio Prestandrea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Yoann Sergent va sorprendre Giulio Prestandrea amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 214 Minuto 85 (Ocasión de penalti): En Yoann Sergent va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 85. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vlastislav Kotrla de Erytheia es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Roronoa Zoro F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Panas Ovad, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 76.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Passats 82 minuts de partit, Roronoa es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Sergio Santisteban es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Sergio Santisteban, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ilya Lantinga quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Roman Pfeiffer al minut 51 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Roronoa Udo Schönauer quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hildemar Jansson l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Janusz Stych va marxar de Balz Immel en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Roronoa van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matteo Merico de Roronoa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.