Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cebada Club Deportivo (1577970) - los janecitos (117947) » 675943458: T66/J8/VI

Liga 675943458 Información oficial sobre el partido 675943458 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.830 (15148)

Cebada Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cebada Club Deportivo' en el partido 2 - 5 los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido
Asatour Teyleryan (30') 1 - 0
1 - 1 Óscar Ribera (38')
1 - 2 Amarante Fromesta (41')
1 - 3 Antonio Porcel (43')
1 - 4 Tomé Amarante (51')
Asatour Teyleryan (63') 2 - 4
2 - 5 Óscar Ribera (66')
Cebada Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cebada Club Deportivo' en el partido 2 - 5 los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cebada Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cebada Club Deportivo' en el partido 1 - 4 los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cebada Club Deportivo

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Asatour Teyleryan va donar a Deportivo un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): El porter de Deportivo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Asatour Teyleryan va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van sortir al contraatac al minut 36, però Joachim Bleich va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

los janecitos

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ken Macaulay arribés a peus de Óscar Ribera, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a janecitos el 1 - 1.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deportivo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Amarante Fromesta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del janecitos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 41.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Antonio Porcel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tomé Amarante va augmentar l'avantatge de janecitos a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Óscar Ribera de janecitos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mircea Stoicescu de janecitos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Óscar Ribera que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Tomé Amarante quasi aconsegueix empatar per janecitos al minut 35, però Erick Guamán va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gradje Driessen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Mircea Stoicescu de janecitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.