Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peloteros Atléticos (1597797) - NIEBLA FC (314634) » 675942898: T66/J8/VI

Liga 675942898 Información oficial sobre el partido 675942898 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.820 (15138)

Peloteros Atléticos Alineación oficial del equipo 'Peloteros Atléticos' en el partido 1 - 0 Les infants Alineación oficial del equipo 'Les infants' en el partido
David Gómez (41') 1 - 0
Peloteros Atléticos Alineación oficial del equipo 'Peloteros Atléticos' en el partido 1 - 0 Les infants Alineación oficial del equipo 'Les infants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peloteros Atléticos Alineación oficial del equipo 'Peloteros Atléticos' en el partido 0 - 1 Les infants Alineación oficial del equipo 'Les infants' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peloteros Atléticos

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar David Gómez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Peloteros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en César Badenes Luz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peloteros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto Campmany, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jaime Mora va superar els defenses rivals per velocitat al minut 68 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Peloteros va anar a parar a la dreta de l'atac on en David Gómez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Peloteros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Campmany va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Mora de Peloteros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Les infants

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Dan Balling va xutar magistralment una falta al minut 21 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Álex Jiménez Sallas va ridiculitzar a en 郑 (Zheng) 聪富 (Congfu) amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): El infants va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 31 amb un llançament de falta perillós. En Dan Balling però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 260 Minuto 83 (Ocasión de falta): El jugador visitant Dan Balling va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 83 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dan Balling es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.