Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayern Retiro (1587753) - Premiumfish Sellers (1458005) » 675942821: T66/J3/VI

Liga 675942821 Información oficial sobre el partido 675942821 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.819 (15137)

Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 6 - 0 Dinamo de Rueda Balompie Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Rueda Balompie' en el partido
Jochen Weber (6') 1 - 0
Jochen Weber (31') 2 - 0
Cezar Remete (39') 3 - 0
Cezar Remete (60') 4 - 0
Cezar Remete (77') 5 - 0
Jochen Weber (85') 6 - 0
Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 6 - 0 Dinamo de Rueda Balompie Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Rueda Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Bayern Retiro Alineación oficial del equipo 'Bayern Retiro' en el partido 7 - 0 Dinamo de Rueda Balompie Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Rueda Balompie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern Retiro

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jochen Weber, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bayern se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 31, en Konrad Friis Kristensen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jochen Weber que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Bayern va augmentar la diferència quan Cezar Remete no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 190 Minuto 60 (Gol de falta): El Cezar Remete va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Bayern. 4-0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bayern pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cezar Remete va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Hans Manhart va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jochen Weber va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Bayern posava el marcador 6 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 15 (Ocasión de falta): Hans Manhart va sorprendre Magnus Noisternig amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Hans Manhart es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hans Manhart per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Magnus Noisternig va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Bayern ho intentava per la dreta per mitjà de Álvaro Vieira, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Miska Gorski va fer al minut 75 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Álvaro Vieira, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xavier Bolt va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Dinamo de Rueda Balompie

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustavo Luz de Dinamo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.