Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

le championnat (1593909) - Betwins (1335544) » 675941301: T66/J1/VI

Liga 675941301 Información oficial sobre el partido 675941301 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.792 (15110)

le championnat Alineación oficial del equipo 'le championnat' en el partido 0 - 1 Betwins Alineación oficial del equipo 'Betwins' en el partido
0 - 1 Enzo Schmunck (40')
le championnat Alineación oficial del equipo 'le championnat' en el partido 0 - 1 Betwins Alineación oficial del equipo 'Betwins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
le championnat Alineación oficial del equipo 'le championnat' en el partido 2 - 1 Betwins Alineación oficial del equipo 'Betwins' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

le championnat

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Geppino Compagnin del championnat ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Krzysztof Mieszkalski va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joachim Brandenstein va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Juan Luis Zumaya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Joachim Brandenstein va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de championnat se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): championnat enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alan Ferrario hauria d'haver estat gol al minut 59 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip championnat Jocke Sandbratt quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alan Ferrario l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Betwins

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Betwins prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Enzo Schmunck.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Betwins, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Enzo Schmunck va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alois Illner va ridiculitzar a en Nico Martínez López amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Ettore Cadoni quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Israel Vara, però la pilota va topar amb el travesser.