Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL SOCEDAD FEMENINA (774974) - Atlético Morgul SAD (1420937) » 675941200: T66/J4/VI

Liga 675941200 Información oficial sobre el partido 675941200 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.790 (15108)

susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 0 - 0 Atlético Morgul SAD Alineación oficial del equipo 'Atlético Morgul SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 2 - 0 Atlético Morgul SAD Alineación oficial del equipo 'Atlético Morgul SAD' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

susitocobisero

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Aydın Bolayır va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Armin Hemmi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Marko von Hoerl va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Atlético Morgul SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eugenio Pica, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Atlético al minut 15, però el xut de Yaqoub Khadiri va topar amb la tanca defensiva.
  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): Atlético van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 28 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Yaqoub Khadiri no va ser gens encertat.
  • 239 Minuto 69 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Kadir Kaan Gündeniz va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Adolfo Ochoa per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): Yaqoub Khadiri va xutar magistralment una falta al minut 82 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 286 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Eugenio Pica va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.