Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Club Tanger (1594799) - S.D. Antas (120956) » 675939585: T66/J6/VI

Liga 675939585 Información oficial sobre el partido 675939585 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.761 (15079)

Racing Club Tanger Alineación oficial del equipo 'Racing Club Tanger' en el partido 2 - 1 S.D. Antas Alineación oficial del equipo 'S.D. Antas' en el partido
Manuel Uzbertiz (3') 1 - 0
1 - 1 Samuel Beltrán Pedreira (22')
Eduardo Manrique (70') 2 - 1
Racing Club Tanger Alineación oficial del equipo 'Racing Club Tanger' en el partido 2 - 1 S.D. Antas Alineación oficial del equipo 'S.D. Antas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Racing Club Tanger Alineación oficial del equipo 'Racing Club Tanger' en el partido 2 - 5 S.D. Antas Alineación oficial del equipo 'S.D. Antas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Club Tanger

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manuel Uzbertiz sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 3 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Racing va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 70 Eduardo Manrique va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Christian Kühnöhl es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Kenneth Nwangwu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 es va veure una gran oportunitat per a Racing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cüneyt Andak, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

S.D. Antas

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador visitant Samuel Beltrán Pedreira va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 22 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): ANTAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local François-Régis Bau va desviar el xut final de Ralph Claude després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ANTAS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rogeli Vilarrupla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.