Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Marazuela FC (1334800) - mandakarallo (121903) » 675934331: T66/J9/VI

Liga 675934331 Información oficial sobre el partido 675934331 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.667 (14985)

La Marazuela FC Alineación oficial del equipo 'La Marazuela FC' en el partido 2 - 1 mandakarallo Alineación oficial del equipo 'mandakarallo' en el partido
0 - 1 Jesús Vicedo (23')
Yiannis Fragkoulidis (71') 1 - 1
Yiannis Fragkoulidis (80') 2 - 1
La Marazuela FC Alineación oficial del equipo 'La Marazuela FC' en el partido 2 - 1 mandakarallo Alineación oficial del equipo 'mandakarallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Marazuela FC Alineación oficial del equipo 'La Marazuela FC' en el partido 4 - 0 mandakarallo Alineación oficial del equipo 'mandakarallo' en el partido
Tiene mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Marazuela FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors del Marazuela amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 71, deixant Yiannis Fragkoulidis en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Corria el minut 80, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Marazuela s'avançava en el marcador després que en Yiannis Fragkoulidis xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rubén Alcaina va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Fernando Gálvez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Casimir Balaciart va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Yiannis Fragkoulidis quasi empata el partit al minut 36, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Abdijalil Azat Uulu va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Andrzej Luty va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 206 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Francisco Duero va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Abdijalil Azat Uulu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Quiriaco Helguera va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Casimir Balaciart estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Abdijalil Azat Uulu, als 83 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Casimir Balaciart es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

mandakarallo

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jesús Vicedo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a mandakarallo.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stenzel Schoettel després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mário Nakano va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stenzel Schoettel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Vicedo de mandakarallo es va guanyar la targeta groga merescudament.