Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Lannisters Returns (485755) - Els invatibles (800971) » 675934083: T66/J3/VI

Liga 675934083 Información oficial sobre el partido 675934083 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.663 (14981)

FC Lannisters Returns Alineación oficial del equipo 'FC Lannisters Returns' en el partido 3 - 5 Espartako Alineación oficial del equipo 'Espartako' en el partido
Tommy Boschert (39') 1 - 0
1 - 1 Marco Antonio Elejabeitia (41')
1 - 2 Domenico Chiarello (42')
Wolf-Dietrich Händeler (43') 2 - 2
2 - 3 Gian Luca Capossela (60')
2 - 4 Daniel Ciucurel (71')
Wolf-Dietrich Händeler (73') 3 - 4
3 - 5 Mauricinho Pampulha (74')
FC Lannisters Returns Alineación oficial del equipo 'FC Lannisters Returns' en el partido 3 - 5 Espartako Alineación oficial del equipo 'Espartako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Lannisters Returns Alineación oficial del equipo 'FC Lannisters Returns' en el partido 1 - 4 Espartako Alineación oficial del equipo 'Espartako' en el partido
Tiene suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lannisters Returns

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Lannisters va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Tommy Boschert la va transformar en el 1 - 0.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Passat el minut 43 de joc, Wolf-Dietrich Händeler facilitava les coses al Lannisters amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Lannisters van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 4 mitjançant en Wolf-Dietrich Händeler.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lannisters va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nicola Curcio, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Monsen de Lannisters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Espartako

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Espartako va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marco Antonio Elejabeitia, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Mariusz Belina-Prażmowski va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Espartako, Domenico Chiarello, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Michael Karlovský va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gian Luca Capossela, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al 71 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Espartako augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Daniel Ciucurel es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Mauricinho Pampulha de Espartako va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Mariusz Belina-Prażmowski va estar a punt de posar per davant a Espartako amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juvenal Rodrigues va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Víctor Olmedo Ayuso va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Espartako va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juvenal Rodrigues va desviar el xut final de Marco Antonio Elejabeitia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Víctor Olmedo Ayuso de Espartako, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Espartako quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marco Antonio Elejabeitia va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.