Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Calpe (1418735) - Inmobiliaria Freixeiro (795730) » 675932632: T66/J4/VI

Liga 675932632 Información oficial sobre el partido 675932632 en Hattrick

29.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 4 / VI.637 (14955)

Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido 2 - 1 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
0 - 1 Tomi Luukkala (36')
Horst-Ulrich Zinngraf (37') 1 - 1
Andrea Galluzzo (60') 2 - 1
Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido 2 - 1 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido 5 - 0 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Calpe

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Horst-Ulrich Zinngraf s'emportà una gran ovació del públic local al minut 37, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Calpe s'avançava al marcador al minut 60, després d'un rebot que va caçar en Andrea Galluzzo per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Calpe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 公介 (Kosuke) 松本 (Matsumoto) en un 1 contra 1 amb el porter Marian Airinei, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrea Galluzzo va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Marian Airinei va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Horst-Ulrich Zinngraf! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Andrea Galluzzo del Calpe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Carlos Luis Omeñaca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Calpe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Inmobiliaria Freixeiro

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, Inmobiliaria es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Tomi Luukkala es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Barkai Gover va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Luís Braga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bruno Knjaz va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 47. En Tomi Luukkala va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Charalampos Miaoulis de Inmobiliaria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.