Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Sticchio (1588198) - FC Buenavista (310562) » 675932174: T66/J1/VI

Liga 675932174 Información oficial sobre el partido 675932174 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.629 (14947)

Union Sticchio Alineación oficial del equipo 'Union Sticchio' en el partido 2 - 0 FC Buenavista Alineación oficial del equipo 'FC Buenavista' en el partido
Miquel Joan Cervera (8') 1 - 0
Svätopluk Brunčák (28') 2 - 0
Union Sticchio Alineación oficial del equipo 'Union Sticchio' en el partido 2 - 0 FC Buenavista Alineación oficial del equipo 'FC Buenavista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Union Sticchio Alineación oficial del equipo 'Union Sticchio' en el partido 3 - 1 FC Buenavista Alineación oficial del equipo 'FC Buenavista' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Sticchio

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sticchio va ser Miquel Joan Cervera.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del Sticchio va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Svätopluk Brunčák, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Piotr Hoszowski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 17, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Oleksandr Kireevskiy hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Arne Nõu havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Robertinho Sabino. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Piotr Hoszowski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Svätopluk Brunčák gairebé va marcar per a Sticchio des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Sticchio ho intentava per la dreta per mitjà de Svätopluk Brunčák, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Ender Sinan Edip es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Arne Nõu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hans Myrskär va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

FC Buenavista

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Buenavista va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 38, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Elias Gevorgyan.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Tanguy Tuendele ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claas Dedry.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reiner Schattling de Buenavista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.