Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viejentus (1417730) - Pichoncitos CF (779156) » 675930776: T66/J2/VI

Liga 675930776 Información oficial sobre el partido 675930776 en Hattrick

15.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 2 / VI.604 (14922)

Viejentus Alineación oficial del equipo 'Viejentus' en el partido 4 - 1 Pichoncitos CF Alineación oficial del equipo 'Pichoncitos CF' en el partido
Andreas Möllerlund (32') 1 - 0
1 - 1 Francesco Rem Picci (40')
John Robert (43') 2 - 1
Erhardt Højsgaard (73') 3 - 1
Andreas Möllerlund (78') 4 - 1
Viejentus Alineación oficial del equipo 'Viejentus' en el partido 4 - 1 Pichoncitos CF Alineación oficial del equipo 'Pichoncitos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Viejentus Alineación oficial del equipo 'Viejentus' en el partido 2 - 0 Pichoncitos CF Alineación oficial del equipo 'Pichoncitos CF' en el partido
Tiene suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viejentus

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Viejentus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Andreas Möllerlund va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Viejentus prenia la batuta de l'encontre al minut 43, quan en John Robert va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Viejentus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Erhardt Højsgaard va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andreas Möllerlund es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Vlastislav Smejkal del Viejentus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pierluigi Endrizzi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jannick Amatschek va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Fontauret al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andreas Möllerlund va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Jannick Amatschek, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vlastislav Smejkal de Viejentus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, Marc Fiala gairebé va marcar per a Viejentus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Andreas Möllerlund, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Fiala.

Pichoncitos CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): El jugador Francesco Rem Picci de Pichoncitos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 3, un contraatac del Pichoncitos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Leonardo Romero Ojea perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pichoncitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Francesco Rem Picci va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Félix Precedo de Pichoncitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.