Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Tarazona (779251) - Falcons Rubí (1419876) » 675929251: T66/J13/VI

Liga 675929251 Información oficial sobre el partido 675929251 en Hattrick

31.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 13 / VI.576 (14894)

BeMbAtEaM Alineación oficial del equipo 'BeMbAtEaM' en el partido 2 - 0 Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido
Herminio Gorostola (26') 1 - 0
Nic Sours (32') 2 - 0
BeMbAtEaM Alineación oficial del equipo 'BeMbAtEaM' en el partido 2 - 0 Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BeMbAtEaM Alineación oficial del equipo 'BeMbAtEaM' en el partido 1 - 1 Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,6 % 12,2 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BeMbAtEaM

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): BeMbAtEaM s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Herminio Gorostola per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Nic Sours va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Aroldo Giarè, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BeMbAtEaM van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Davide De Piano va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Aroldo Giarè de BeMbAtEaM va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nic Sours de BeMbAtEaM es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Falcons Rubí

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Falcons, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En José Cantonal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Falcons van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Silviu Moşincat, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Thomas Chabas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però José Cantonal va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Falcons va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Moisés Arismendi no va poder controlar.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Després de 80 minuts, Jimmy Wessel va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Agostinho Esteves el va poder desviar a córner.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Moisés Arismendi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Falcons havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.