Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotiv Estafa (121598) - tiki taka ud (1455554) » 675928393: T66/J8/VI

Liga 675928393 Información oficial sobre el partido 675928393 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.561 (14879)

Lokomotiv Estafa Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Estafa' en el partido 5 - 2 tiki taka ud Alineación oficial del equipo 'tiki taka ud' en el partido
Maciej Kida (38') 1 - 0
1 - 1 Frantz Baadsgaard (39')
1 - 2 Isaac Almeida (42')
Abdelrani Rhouni (44') 2 - 2
Gabi Achim (52') 3 - 2
Apalo Orburu (72') 4 - 2
Abdelrani Rhouni (74') 5 - 2
Lokomotiv Estafa Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Estafa' en el partido 5 - 2 tiki taka ud Alineación oficial del equipo 'tiki taka ud' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lokomotiv Estafa Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Estafa' en el partido 4 - 2 tiki taka ud Alineación oficial del equipo 'tiki taka ud' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv Estafa

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Maciej Kida, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lokomotiv se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Abdelrani Rhouni facilitava les coses al Lokomotiv amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 els aficionats van embogir quan en Gabi Achim va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Lokomotiv.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lokomotiv va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Apalo Orburu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Lokomotiv va aconseguir el 5 - 2 quan Abdelrani Rhouni va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Maciej Kida va entorpir al marcador d'en Abdelrani Rhouni per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Lokomotiv va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Martín Balaguer Callejón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Lokomotiv ho intentava per la dreta per mitjà de Abdelrani Rhouni, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Abdelrani Rhouni es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Dixie Desmet s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

tiki taka ud

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): tiki va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Valerio Fracassetti, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Frantz Baadsgaard que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 135 Minuto 42 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Isaac Almeida va demostrar la seva experiència quan al minut 42 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 2. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 43 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Isaac Almeida va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Frantz Baadsgaard de tiki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isaac Almeida.