Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Briallos United (307856) - Fossa dei Leoni FC (118351) » 675926278: T66/J11/VI

Liga 675926278 Información oficial sobre el partido 675926278 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.523 (14841)

Briallos United Alineación oficial del equipo 'Briallos United' en el partido 2 - 4 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
Claus Dieter Heyer (16') 1 - 0
Claus Dieter Heyer (20') 2 - 0
2 - 1 Ioritz Andonegi (26')
2 - 2 Francisco Noboa (59')
2 - 3 Esteban Usandizaga (75')
2 - 4 Iván de los Santos (77')
Briallos United Alineación oficial del equipo 'Briallos United' en el partido 2 - 4 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Briallos United Alineación oficial del equipo 'Briallos United' en el partido 7 - 0 Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Briallos United

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Briallos prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Claus Dieter Heyer va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Claus Dieter Heyer va incrementar l'avantatge de Briallos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Briallos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Román Dioayuda en un 1 contra 1 amb el porter Dalmacio San Sebastián, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Imanol Torres Losada va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Dalmacio San Sebastián va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 234 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Sigmund Waldhelm va sortir molt desviat al minut 53.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Román Dioayuda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Sigmund Waldhelm va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 76, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Briallos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 79 que Dalmacio San Sebastián no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Fossa dei Leoni FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 26 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ioritz Andonegi va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Fossa va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 26.
  • 116 Minuto 59 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 59, en Jonay Eguióiz del Fossa va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Francisco Noboa que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Esteban Usandizaga va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): El Fossa era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Iván de los Santos va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 47 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Francesc Josep Estradé, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Noboa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Esteban Usandizaga de Fossa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.