Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eulerianos FC (1434913) - Luther King FC (1589914) » 675925871: T66/J8/VI

Liga 675925871 Información oficial sobre el partido 675925871 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.516 (14834)

Eulerianos FC Alineación oficial del equipo 'Eulerianos FC' en el partido 2 - 2 Wanchope F.C. Alineación oficial del equipo 'Wanchope F.C.' en el partido
William Scarbrough (17') 1 - 0
1 - 1 Nedeljko Novaković (30')
Raymond Berentsen (64') 2 - 1
2 - 2 Nedeljko Novaković (90')
Eulerianos FC Alineación oficial del equipo 'Eulerianos FC' en el partido 2 - 2 Wanchope F.C. Alineación oficial del equipo 'Wanchope F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eulerianos FC Alineación oficial del equipo 'Eulerianos FC' en el partido 1 - 3 Wanchope F.C. Alineación oficial del equipo 'Wanchope F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eulerianos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): William Scarbrough va donar a Eulerianos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 64 (Gol de penalti): Eulerianos va posar-se per davant 2 - 1 al minut 64, quan Raymond Berentsen va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En William Scarbrough va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Eulerianos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Manuel Rivas Urtiaga de Eulerianos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71 de partit, Manuel Rivas Urtiaga de Eulerianos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Wanchope F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 30 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Nedeljko Novaković de Wan F.C. marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 90 minuts Nedeljko Novaković va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 20 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ivan Niţă va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Merino Sancho va ridiculitzar a en Raymond Berentsen amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Wan F.C. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Meinhart Cadek va desviar el xut final de Daniele Della Mea després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Merino Sancho va marxar de Raymond Berentsen en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Wan F.C. van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Wan F.C. creava perill des de la dreta al minut 68, però en Meinhart Cadek, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Daniele Della Mea desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Wan F.C. va estar a punt d'empatar al 72 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Raffaele Santambrogio que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.