Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinchos (1592141) - Racing Ilicitano (1414024) » 675924118: T66/J3/VI

Liga 675924118 Información oficial sobre el partido 675924118 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.485 (14803)

Hércules de Alicante cf. sad Alineación oficial del equipo 'Hércules de Alicante cf. sad' en el partido 5 - 4 Racing Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Racing Ilicitano' en el partido
0 - 1 Marciano Cogonbrellas (4')
0 - 2 Jarmo Viljasalo (8')
Rodrigo Irarramendi (9') 1 - 2
Carlos Fernando Otamendi (18') 2 - 2
Rodrigo Irarramendi (23') 3 - 2
Wojciech Chybiński (53') 4 - 2
Wojciech Chybiński (57') 5 - 2
5 - 3 Giuseppe Ciabucchi (89')
5 - 4 Jorge Camalva (91')
Hércules de Alicante cf. sad Alineación oficial del equipo 'Hércules de Alicante cf. sad' en el partido 5 - 4 Racing Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Racing Ilicitano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hércules de Alicante cf. sad Alineación oficial del equipo 'Hércules de Alicante cf. sad' en el partido 1 - 3 Racing Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Racing Ilicitano' en el partido
Tiene mucha potra 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,3 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hércules de Alicante cf. sad

Goles Goles

  • 101 Minuto 9 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Rodrigo Irarramendi trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Rodrigo Irarramendi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de HCF, Carlos Fernando Otamendi, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rodrigo Irarramendi, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del HCF va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Wojciech Chybiński, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): HCF va aconseguir el 5 - 2 quan Wojciech Chybiński va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Racing Ilicitano

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marciano Cogonbrellas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Ilicitano, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jarmo Viljasalo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jorge Camalva arribés a peus de Giuseppe Ciabucchi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ilicitano el 5 - 3.
  • 153 Minuto 91 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Ilicitano seguien lluitant fins al final. Al minut 91, fruit d'aquests esforços, Jorge Camalva va marcar el 5 - 4 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ignác Bebej va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jorge Camalva va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marciano Cogonbrellas va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 52. En Anssi Routio va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bo-Göran Göransson.