Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hércules de Alicante CF. (989080) - Sevilleste FC (490096) » 675923307: T66/J11/VI

Liga 675923307 Información oficial sobre el partido 675923307 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.470 (14788)

El Casquet Volador Alineación oficial del equipo 'El Casquet Volador' en el partido 5 - 0 Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido
Julio Toro Calderón (34') 1 - 0
Julio Toro Calderón (35') 2 - 0
Komnen Bjeković (52') 3 - 0
Ghareeb Bin Jassim Al-Jaidah (79') 4 - 0
Julio Toro Calderón (80') 5 - 0
El Casquet Volador Alineación oficial del equipo 'El Casquet Volador' en el partido 5 - 0 Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Casquet Volador Alineación oficial del equipo 'El Casquet Volador' en el partido 2 - 0 Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Casquet Volador

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Julio Toro Calderón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Julio Toro Calderón es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Komnen Bjeković va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): El gol de falta de Ghareeb Bin Jassim Al-Jaidah sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 79 i ampliar l'avantatge de Casquet a 4 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Julio Toro Calderón va incrementar l'avantatge de Casquet amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Cruzat va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Casquet va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eusebio Ley ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Casquet va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Julio Toro Calderón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Eusebio Ley va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Eusebio Ley, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Sevilleste FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Niceto Guisande quasi marca en una jugada assajada de córner que Ramon Villaret havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Fruela Barrero-Valverde va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sevilleste que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sandro Wittenberge es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joel Cringeley de Sevilleste va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.