Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The KaiserMan C.F (1370573) - Rakhuna F.C. (1458135) » 675923045: T66/J1/VI

Liga 675923045 Información oficial sobre el partido 675923045 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.466 (14784)

eMonkeyz C.F. Alineación oficial del equipo 'eMonkeyz C.F.' en el partido 2 - 2 Viva las chicas bonitas Alineación oficial del equipo 'Viva las chicas bonitas' en el partido
Tommaso Zorino (7') 1 - 0
1 - 1 Acoidan Lila Zurita (7')
Kurt Bonneux (64') 2 - 1
2 - 2 Idir Benslimane (70')
eMonkeyz C.F. Alineación oficial del equipo 'eMonkeyz C.F.' en el partido 2 - 2 Viva las chicas bonitas Alineación oficial del equipo 'Viva las chicas bonitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
eMonkeyz C.F. Alineación oficial del equipo 'eMonkeyz C.F.' en el partido 4 - 1 Viva las chicas bonitas Alineación oficial del equipo 'Viva las chicas bonitas' en el partido
Tiene mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eMonkeyz C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Tommaso Zorino va donar a eMonkeyz un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): eMonkeyz s'avançava al marcador al minut 64, després d'un rebot que va caçar en Kurt Bonneux per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Jonás García de Sobresaca va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de eMonkeyz.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): eMonkeyz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Oriol Secall ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Oriol Secall del eMonkeyz ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Julien Lopez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Viva las chicas bonitas

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 7 una excel·lent centrada de Alfredo Dalmases va arribar a Acoidan Lila Zurita, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Romualdo Carballeda la va rematar Idir Benslimane amb una magnífica volea que va fer pujar per a bonitas el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Moustapha Othmani va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Romualdo Carballeda, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): bonitas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Byron Loor va desviar el xut final de Idir Benslimane després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Acoidan Lila Zurita es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.