Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Boo (1585050) - Real Madrid14 (1584473) » 675922158: T66/J3/VI

Liga 675922158 Información oficial sobre el partido 675922158 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.450 (14768)

Taberneros F.C Alineación oficial del equipo 'Taberneros F.C' en el partido 1 - 1 garrido shore zona chinchi Alineación oficial del equipo 'garrido shore zona chinchi' en el partido
0 - 1 Ramón Piñel Ceballos (65')
Enrique Morales (71') 1 - 1
Taberneros F.C Alineación oficial del equipo 'Taberneros F.C' en el partido 1 - 1 garrido shore zona chinchi Alineación oficial del equipo 'garrido shore zona chinchi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taberneros F.C Alineación oficial del equipo 'Taberneros F.C' en el partido 0 - 2 garrido shore zona chinchi Alineación oficial del equipo 'garrido shore zona chinchi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taberneros F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): En Pietro Pomponio entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Taberneros, un peu providencial d'en Enrique Morales va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Taberneros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Noldi Trüssel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Taberneros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joseph Crosby va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Taberneros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mikko Keltamäki, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Mikko Keltamäki de Taberneros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

garrido shore zona chinchi

Goles Goles

  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): En Ramón Piñel Ceballos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 65 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Emir Kerem Akgün va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Paco Murillo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Tukul Priyo de GSZC, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GSZC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sindre Pettersen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Oskar Colliander va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paco Murillo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 49, quan en Lech Kopaczyński va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.