Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Blanquiazul C.F. (1588650) - Ryhr sports (1417308) » 675920924: T66/J3/VI

Liga 675920924 Información oficial sobre el partido 675920924 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.428 (14746)

Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido 4 - 1 Ryhr sports Alineación oficial del equipo 'Ryhr sports' en el partido
Adrien Rolet (7') 1 - 0
Daniel Carretero (27') 2 - 0
2 - 1 Frantisek Marienhöhe (57')
Pier Nicola Zini (73') 3 - 1
Pier Nicola Zini (86') 4 - 1
Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido 4 - 1 Ryhr sports Alineación oficial del equipo 'Ryhr sports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiazul C.F.' en el partido 5 - 0 Ryhr sports Alineación oficial del equipo 'Ryhr sports' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Blanquiazul C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Adrien Rolet, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Blanquiazul va aconseguir el 2 - 0 quan Daniel Carretero va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Naser Esfahani va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Pier Nicola Zini va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Blanquiazul posava el marcador 3 a 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Pier Nicola Zini de Blanquiazul va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jacobus Weening de Blanquiazul va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Postnet Otim que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Pier Nicola Zini es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Daniel Carretero va sorprendre Zacarías Sanz García amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vladimír Najmon estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Daniel Carretero, als 85 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrien Rolet de Blanquiazul la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ryhr sports

Goles Goles

  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Un mica després, Frantisek Marienhöhe de sports va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Jakub Tokar va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Marco Antonio Vera de sports va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.