Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo de Siero (1415634) - Lopera C.F. (779442) » 675920655: T66/J6/VI

Liga 675920655 Información oficial sobre el partido 675920655 en Hattrick

12.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 6 / VI.423 (14741)

F.C. CARTAGENA SAD Alineación oficial del equipo 'F.C. CARTAGENA SAD' en el partido 0 - 1 Lopera C.F. Alineación oficial del equipo 'Lopera C.F.' en el partido
0 - 1 Toni Niga (28')
F.C. CARTAGENA SAD Alineación oficial del equipo 'F.C. CARTAGENA SAD' en el partido 0 - 1 Lopera C.F. Alineación oficial del equipo 'Lopera C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. CARTAGENA SAD Alineación oficial del equipo 'F.C. CARTAGENA SAD' en el partido 0 - 1 Lopera C.F. Alineación oficial del equipo 'Lopera C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. CARTAGENA SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 80 (Ocasión de penalti): CARTAGENA tenia un penal al seu favor al minut 80, però el porter va aturar el xut de Alejandro Caldeira amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Iván Oriortua, t'estimo!!!''

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Caldeira de CARTAGENA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lopera C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 28 en Eloy Blanch va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Toni Niga podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Silviu Groseanu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Valenzuela Serrano no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Valiente Negrón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Giorgio Zanasi va ridiculitzar a en Miguel Carvalho amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Guðleifur Þorláksson al minut 67.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 85 per Guðleifur Þorláksson va anar a parar a la creueta.