Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nopassaran1417 (48791) - Coco Club de Futbol (435066) » 675920050: T66/J8/VI

Liga 675920050 Información oficial sobre el partido 675920050 en Hattrick

26.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 8 / VI.412 (14730)

Conchita FC Alineación oficial del equipo 'Conchita FC' en el partido 0 - 1 Menacho and Martinez Alineación oficial del equipo 'Menacho and Martinez' en el partido
0 - 1 Elko Clephas (48')
Conchita FC Alineación oficial del equipo 'Conchita FC' en el partido 0 - 1 Menacho and Martinez Alineación oficial del equipo 'Menacho and Martinez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Conchita FC Alineación oficial del equipo 'Conchita FC' en el partido 1 - 2 Menacho and Martinez Alineación oficial del equipo 'Menacho and Martinez' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 8,9 % 68,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conchita FC

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Enrique León es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Gilberto Malgrat va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Guy Bentz. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Horacio Dorato va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 55, i va passar la pilota a Enrique León, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Nguyễn Văn Tình de Conchita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Menacho and Martinez

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador de Martinez Elko Clephas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 48 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Mosquera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Guy Bentz de Martinez, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 38, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Jesper Hougaard, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pedro Mosquera no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 40 (Ocasión de falta): El Martinez va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 40 amb un llançament de falta perillós. En Elko Clephas però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Elko Clephas va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 41. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pedro Mosquera al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Georgi Baldachki de Martinez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.