Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puebla F.C (119996) - Unió Esportiva St. Andreu (779864) » 675919764: T66/J7/VI

Liga 675919764 Información oficial sobre el partido 675919764 en Hattrick

19.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 7 / VI.407 (14725)

C.D. Adrianense Alineación oficial del equipo 'C.D. Adrianense' en el partido 2 - 0 Unió Esportiva St. Andreu Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva St. Andreu' en el partido
Hans-Christian Escholl (14') 1 - 0
Dobrogniew Skoneczny (30') 2 - 0
C.D. Adrianense Alineación oficial del equipo 'C.D. Adrianense' en el partido 2 - 0 Unió Esportiva St. Andreu Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva St. Andreu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Adrianense Alineación oficial del equipo 'C.D. Adrianense' en el partido 2 - 0 Unió Esportiva St. Andreu Alineación oficial del equipo 'Unió Esportiva St. Andreu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Adrianense

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del UESA. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Hans-Christian Escholl la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Adrianense es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 14.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dobrogniew Skoneczny va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Adrianense va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hans-Christian Escholl va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Niklas Ribisch.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Gerard Busqueta gairebé va marcar per a Adrianense des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Adolfo Pérez Ponce va rematar alt.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Juan Francisco Barceló Serramaler es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Usarralde va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Unió Esportiva St. Andreu

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de UESA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Derek Hompes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Edouard Beriger de UESA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Derek Hompes de UESA es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.