Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teiponcitos United (1592074) - Guindillas FC (488106) » 675918716: T66/J11/VI

Liga 675918716 Información oficial sobre el partido 675918716 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.388 (14706)

Teiponcitos United Alineación oficial del equipo 'Teiponcitos United' en el partido 4 - 0 Real Wigan Madrid F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Wigan Madrid F. C.' en el partido
Antonio Fariña (24') 1 - 0
Antonio Fariña (66') 2 - 0
Juan Batlle (79') 3 - 0
何 (He) 应铭 (Yingming) (81') 4 - 0
Teiponcitos United Alineación oficial del equipo 'Teiponcitos United' en el partido 4 - 0 Real Wigan Madrid F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Wigan Madrid F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Teiponcitos United Alineación oficial del equipo 'Teiponcitos United' en el partido 7 - 0 Real Wigan Madrid F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Wigan Madrid F. C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teiponcitos United

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 24 gràcies a la jugada de Antonio Fariña, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mushfiqur Rahman encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Antonio Fariña només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Teiponcitos va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Batlle, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 136 Minuto 81 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Sergio Eznariaga encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a 何 (He) 应铭 (Yingming) anotar per a Teiponcitos el 4 - 0. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paco Pepe Valdespino! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Paco Pepe Valdespino va enviar un xut des de 40 metres al minut 20, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Juan Batlle va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Teiponcitos.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Batlle va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jesús Vega Bazán va entorpir al marcador d'en Víctor Pirez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Mushfiqur Rahman gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaime Urzáiz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Mushfiqur Rahman, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Antonio Fariña una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Jaime Urzáiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Villem Alla de Teiponcitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Wigan Madrid F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carel Lankhaar va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 86 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Romero Sánchez.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Santiago Romero Sánchez va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Eznariaga de Madrid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.