Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

forroides F.C. (1421480) - La Pedrá (488505) » 675918395: T66/J1/VI

Liga 675918395 Información oficial sobre el partido 675918395 en Hattrick

08.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 1 / VI.383 (14701)

forroides F.C. Alineación oficial del equipo 'forroides F.C.' en el partido 2 - 2 La Pedrá Alineación oficial del equipo 'La Pedrá' en el partido
0 - 1 Amar Alić (3')
0 - 2 Curt Damgaard (62')
Víctor Mariñas (65') 1 - 2
Bautista Arik Úbeda (71') 2 - 2
forroides F.C. Alineación oficial del equipo 'forroides F.C.' en el partido 2 - 2 La Pedrá Alineación oficial del equipo 'La Pedrá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
forroides F.C. Alineación oficial del equipo 'forroides F.C.' en el partido 3 - 1 La Pedrá Alineación oficial del equipo 'La Pedrá' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

forroides F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El forroides no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Víctor Mariñas es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bautista Arik Úbeda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): forroides per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Vojin Lapčević va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 el forroides va posar setge sobre la defensa central visitant però en Matias Tomás Rodríguez no va estar gens encertat.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip forroides Vojin Lapčević quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Víctor Mariñas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): forroides va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Mariñas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Anders Haraldsson.

La Pedrá

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, Juan Carlos Lagares va pentinar un córner cap al segon pal que Amar Alić va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Pedrá per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 62. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Curt Damgaard. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Estanislao Camelo va entorpir al marcador d'en Jorge Santisteban per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Elisardo Ferro va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.