Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Terranovacool (1368204) - bowling for CIEMAT (990440) » 675918260: T66/J9/VI

Liga 675918260 Información oficial sobre el partido 675918260 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.380 (14698)

Hinchabolas C.M. Alineación oficial del equipo 'Hinchabolas C.M.' en el partido 3 - 1 Karlitos Machine Team Alineación oficial del equipo 'Karlitos Machine Team' en el partido
Jesús Valdés Velázquez (3') 1 - 0
Călin Vioiu (27') 2 - 0
2 - 1 George Bathers (31')
Zbyszko Moczarski (86') 3 - 1
Hinchabolas C.M. Alineación oficial del equipo 'Hinchabolas C.M.' en el partido 3 - 1 Karlitos Machine Team Alineación oficial del equipo 'Karlitos Machine Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hinchabolas C.M. Alineación oficial del equipo 'Hinchabolas C.M.' en el partido 2 - 0 Karlitos Machine Team Alineación oficial del equipo 'Karlitos Machine Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hinchabolas C.M.

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Jesús Valdés Velázquez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Hinchabolas es posava per davant!
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Juan González estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Călin Vioiu va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 27.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Hinchabolas a 3 - 1. Zbyszko Moczarski va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Yanis Makaci es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Yanis Makaci per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vissarionas Mpoourekidis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sławomir Tumiłowicz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vissarionas Mpoourekidis al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Călin Vioiu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Karlitos Machine Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 31 (Gol por la derecha): Karlitos van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 31 quan George Bathers sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Karlitos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Moritz Klauser va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Leon Gayfer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Lajos Kántor va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Zbyszko Moczarski. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cătălin Vuculescu de Karlitos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Cătălin Vuculescu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.