Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casserres F.C. (436073) - CCD Santa Aurelia FS (798776) » 675918035: T66/J9/VI

Liga 675918035 Información oficial sobre el partido 675918035 en Hattrick

03.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 9 / VI.376 (14694)

Casserres F.C. Alineación oficial del equipo 'Casserres F.C.' en el partido 4 - 0 CCD Santa Aurelia FS Alineación oficial del equipo 'CCD Santa Aurelia FS' en el partido
Ernest Ribes (17') 1 - 0
Ernest Ribes (21') 2 - 0
Ignasi Cruañes (69') 3 - 0
Ernest Ribes (74') 4 - 0
Casserres F.C. Alineación oficial del equipo 'Casserres F.C.' en el partido 4 - 0 CCD Santa Aurelia FS Alineación oficial del equipo 'CCD Santa Aurelia FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casserres F.C. Alineación oficial del equipo 'Casserres F.C.' en el partido 2 - 0 CCD Santa Aurelia FS Alineación oficial del equipo 'CCD Santa Aurelia FS' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casserres F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Casserres s'avançava al marcador al minut 17, després d'un rebot que va caçar en Ernest Ribes per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Casserres va aconseguir el 2 - 0 quan Ernest Ribes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Dalibor Adanović va pentinar un córner cap al segon pal que Ignasi Cruañes va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ernest Ribes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Orest Jodko va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Fernando Benavent va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Piergiorgio Della Longa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ernest Ribes de Casserres va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Libor Jedlička, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Paolo Pozzan de Casserres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CCD Santa Aurelia FS

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Aurelia, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En 彭 (Peng) 安光 (Anguang) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): El Aurelia va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gerhart Kaltenweide la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Moreno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.