Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mad Max taldea (799759) - Equipo Oculto de la Hoja (488682) » 675917539: T66/J11/VI

Liga 675917539 Información oficial sobre el partido 675917539 en Hattrick

17.07.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 11 / VI.367 (14685)

Los vengadores del multiverso Alineación oficial del equipo 'Los vengadores del multiverso' en el partido 0 - 2 Equipo Oculto de la Hoja Alineación oficial del equipo 'Equipo Oculto de la Hoja' en el partido
0 - 1 Edu Cupons (70')
0 - 2 Roger Ballester (78')
Los vengadores del multiverso Alineación oficial del equipo 'Los vengadores del multiverso' en el partido 0 - 2 Equipo Oculto de la Hoja Alineación oficial del equipo 'Equipo Oculto de la Hoja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los vengadores del multiverso Alineación oficial del equipo 'Los vengadores del multiverso' en el partido 1 - 2 Equipo Oculto de la Hoja Alineación oficial del equipo 'Equipo Oculto de la Hoja' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,7 % 56,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los vengadores del multiverso

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Santiago Gándara va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Koldo Amegi de vengadores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Equipo Oculto de la Hoja

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Roger Ballester va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Equipo, Edu Cupons, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Roger Ballester des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Equipo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Riny Haring va quedar-se sol davant el porter Antoni Gili, però aquest va poder aturar el xut.
  • 219 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Sina Roshankhial va poder marcar per a Equipo en un servei de cantonada picat per en Rainer Guerinot quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Edu Cupons va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Riny Haring que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Jesús Ruiz Ruiz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Chusé Fernández Perdones va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 68, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antoni Gili va aconseguir desviar el seu xut a córner.