Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arsenal de Tenerife (1436807) - Nasiopas CF (437186) » 675916724: T66/J3/VI

Liga 675916724 Información oficial sobre el partido 675916724 en Hattrick

22.05.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 3 / VI.353 (14671)

Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido 3 - 1 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
0 - 1 Giovanbattista Moraglio (25')
Robert Courtman (27') 1 - 1
Jesús Huidobro (37') 2 - 1
Aleksi Flinkkilä (38') 3 - 1
Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido 3 - 1 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido 2 - 1 Aves Turutas Alineación oficial del equipo 'Aves Turutas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal de Tenerife

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Arsenal s'esgargamellaven dempeus per esperonar Robert Courtman que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 27 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Edward Hersel sempre és una garantia. Al minut 37, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jesús Huidobro marcar el 2 - 1 per al Arsenal.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Arsenal va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aleksi Flinkkilä des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Robert Courtman va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Aleksi Flinkkilä, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Piotr Sieradzan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gustav Plangger va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Robert Courtman va rebre molts aplaudiments. Al minut 40 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Arsenal, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Robert Courtman va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ben Velten va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luigi Massimo Bersano. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luigi Massimo Bersano.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edward Hersel de Arsenal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Aves Turutas

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Turutas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Giovanbattista Moraglio.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafael Meléndez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Turutas van seguir progressant per la banda dreta. Rafael Meléndez va tenir la seva oportunitat al minut 62, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Yochi Mizrachi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Turutas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 86, quan un error defensiu va deixar Lukáš Fišer completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.