Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piñas como Trancas (312248) - Unió Esportiva Al Loro (122936) » 675915890: T66/J5/VI

Liga 675915890 Información oficial sobre el partido 675915890 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.338 (14656)

Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido 4 - 0 Diazbliteam Alineación oficial del equipo 'Diazbliteam' en el partido
Aleandro Montagna (36') 1 - 0
Józef Szołtysik (64') 2 - 0
Manel Sánchez Zarzosa (68') 3 - 0
Jan Nyman (78') 4 - 0
Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido 4 - 0 Diazbliteam Alineación oficial del equipo 'Diazbliteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido 3 - 1 Diazbliteam Alineación oficial del equipo 'Diazbliteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piñas como Trancas

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Trancas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aleandro Montagna va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Trancas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Józef Szołtysik progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Trancas va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Nájera Gómez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Manel Sánchez Zarzosa que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Jan Nyman va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 78 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Trancas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Norbert Keglovits va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Al minut 69 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Jan Nyman, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan Nyman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aleandro Montagna de Trancas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Diazbliteam

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Bogdan Şeran va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Vít Janalík, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Iulian Caraion va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però André Camburi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 55 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Patrick Courtois va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Víctor Chávez ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.