Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Lorraine (988668) - Real Madrid9011b (800313) » 675914325: T66/J5/VI

Liga 675914325 Información oficial sobre el partido 675914325 en Hattrick

05.06.2021 14:00:00
Liga: Temporada 66 / Jornada 5 / VI.310 (14628)

Siempre Boadilla Alineación oficial del equipo 'Siempre Boadilla' en el partido 0 - 4 Lariña Alineación oficial del equipo 'Lariña' en el partido
0 - 1 Atanas Markov (22')
0 - 2 Atanas Markov (50')
0 - 3 Vicente Gallardo (67')
0 - 4 Óscar José Isundegui (78')
Siempre Boadilla Alineación oficial del equipo 'Siempre Boadilla' en el partido 0 - 4 Lariña Alineación oficial del equipo 'Lariña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Siempre Boadilla Alineación oficial del equipo 'Siempre Boadilla' en el partido 0 - 3 Lariña Alineación oficial del equipo 'Lariña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siempre Boadilla

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rafael Filigrana no va ser aprofitada per en Alfredo Mancilla que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juli Perefarré.

Lariña

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Atanas Markov de Lariña va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 50, en Francisco Borja la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Atanas Markov que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): El Vicente Gallardo va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Lariña. 0-3.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Boadilla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Óscar José Isundegui la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lariña es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lariña va anar a parar a la dreta de l'atac on en Przemysław Starus, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lariña, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Atanas Markov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lariña la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Lariña quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Atanas Markov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Vicente Gallardo al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.